Af Redaktionen, Tidehverv 2003, s.146.

I Nina Bjørneboes anmeldelse af det nye tidsskrift Nomos i juni-nummeret havde der desværre indsneget sig et par fejl i de afsluttende oplysninger om tidsskriftets adresse. Redaktøren af Nomos Adam Wagner meddeler, at bladets telefonnummer er 36451658, og at bladets e-postadresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Her vil der være lejlighed til at bestille det fortræffelige tidsskrift.

I den forbindelse vil vi også nævne, at Nina Bjørneboes store biografi om kritikeren Harald Nielsen, Manden, der overlevede sin Skæbne, Harald Nielsen 1879-1957, stadig er til at erhverve. Nina Bjørneboe meddeler, at der er et begrænset antal af første oplag tilbage, og at bogen, der udkom i 1981, og som efter vores mening er en åndshistorisk bedrift, skildrende en af de betydeligste tænkere og skribenter i Danmark i forrige århundrede, kan købes for 100,- kr incl. forsendelse. Fra 20.september er Nina Bjørneboes adresse Valbyholm 17. 4.sal. lejl. 8. 2500 Valby, hvorfra man ved henvendelse kan få bogen tilsendt.

Endelig skal vi nævne, hvad vi allerede har omtalt, at Tidehverv har oprettet en hjemmeside, som man kan besøge. Adressen er www.tidehverv.dk.

Som det nu også fremgår af kolofonen i bladet.

Red.